o nama

Preduzeće je osnovano sa velikim entuzijazmom i stremljenjima.

Preduzeće realizuje svoj prvi veliki “in-house“ projekat u sferi Unapredjenja procesa Klijenta (prodaje, nabavke, osvajanje novih tržista, proširenje starih tržista, uvodjenje novih proizvoda, upravljanje zalihama i asortimanom) uz proverene medologije praćenja implementacije i rezultata.

Preduzeće intenzivno radi na projektima zastupanja i pregovaranja u ime Klijenata iz segmenta domaćih malih i srednjih preduzeća sa velikim lancima, ali i edukacijama zaposlenih preduzeća Klijenta za rad sa korporacijama kroz upoznavanje sa korporativnim načinom funkcionisanja, modelima i alatima.

Fokus preduzeća je na Klijenatima iz inostranstva (Češka, Italija, Bugarska, Kinu, Hong Kong) koji traže podršku za osvajanje Srpskog tržišta i plasiranje robe. Naše angažovanje se ogledalo u analizi tržišnog potencijala i konkurentnosti odredjenog proizvoda, rad na bazi klijenata, upoznavanje Klijenta sa neophodnim procesima i procedurama funkcionisanja na domaćem tržištu.

Preduzeće je posvećeno ekspanziji edukacija i seminara za domaća mala i srednja preduzeća i savetovnih usluga kroz “in-house” projekte.

Usled odličnih ocena Klijenata i težnje da se dalje razvija u sferi konsaltinga preduzeće i njegovi konsultanti pojedinačno, uspevaju da se ulistaju na spisak ovlašćenih konsultanat Evropske banke za obnovu i razvoj za ABS program (Advice for small businesses), što Klijentima preduzeća daje priliku da budu korisnici projekata koji su subvencionisani.